Tour de Hongrie és a Szív apró bajnokai

A 2017-es Tour de Hongrie országos kerékpárverseny siófoki befutóján, mint siófoki futónagykövet, a kaptam a megtisztelő feladatot, hogy részt vehettünk Beck Mónika, a szív futónagykövete által szervezett közös sétán, a szívbeteg kisgyermekekért.
A zalaegerszegi viharos szakasz után Móni aggódott, hogy elmossa a vihar a siófoki befutót is, megnyugtattam, hogy szép lesz az idő. De a séta előtt fél órával ránk szakadt az ég, és a gyerekeket jobbnak láttuk haza terelni, a szülői ház biztonságába.
De a vihar gyorsan elvonult, és végül színpadra álltunk a megmaradt csapattal, hogy szívet mutassunk, és ezzel erőt és kitartást küldjünk a Szív apró bajnokainak.
Köszönöm a jelen lévő gyerekeknek, a balatonfüredi futónagykövetnek Edinának, és “Futócimbijének” Erzsinek, a siófoki fussatokbolondok.hu futóinak,  hogy eljöttek, megyei képviselőnknek, valamint polgármester úrnak, és az alpolgármester asszonynak és úrnak, hogy velünk együtt szívet mutattak, az egészség, a sport, és a szeretet jelképeként.

Hajrá a “szív apró bajnokainak”!

Klikk a képre a többi képhez…
Hozzászólások